Bok, ja sam Iva

Strastveno znatiželjna, motivirana magistrica ekonomije koja se bavi digitalnim marketingom. U svoje slobodno vrijeme volim čitati knjige, gledati serije, raditi vez na platnu i šivati.

Ovdje ćeš pronaći informacije iz svijeta digitalnog marketinga, savjete za osobni razvoj, recenzije knjiga te pokoji DIY projekt.

Zašto blog Iva Pozitiva?

Već dugo godina pričam o tome kako bi htjela napraviti blog. Onda se zapitam pa što bih ja pisala na njemu? Uvijek sam u glavi imala bezbroj tema priča – pa bi pisala malo o sebi, digitalnom marketingu, DIY projektima, mojim hobijima, knjigama. I onda bi krenule negativne misli – tko će to čitati, svi danas imaju blog zašto misliš da bi tvoj bio poseban…itd.

Odluka je pala nakon što sam pogledala film od Brené Brown – The call to courage. Do tada nisam znala tko je ona, čime se bavi, niti sam pročitala njene knjige.  Njen film me potaknuo na razmišljanje – čega me zapravo strah, zašto ne napravim taj blog o kojem brbljam toliko. Da ne ostane samo na pustim riječima odlučila sam ga napraviti, sa stavom da jedino mogu nešto naučiti iz toga. 

Gledam na blog kao svoj projekt gdje ću vježbati pisati, steći naviku pisanja, sve ono što radim na poslu proći ću kroz svoj blog, a i vjerujem da ću putem njega upoznati divne ljude. Mislim da je to dovoljno.

Ime bloga Iva Pozitiva proizašlo je još iz vremena kada sam piskarala nešto malo za Stiluetu.

Stoga želim vam dobrodošlicu na mom blogu.